به گزارش روابط عمومی مدارس علمیه حضرت مهدی(عج)؛ پنجشنبه چهار مهرماه به مناسبت هفته دفاع مقدس برنامهای به منظور تحلیل و بررسی سینمای دفاع مقدس با حضور حجت الاسلام یوسفزاده در نمازخانه شعبه یک برگزار شد.
در ابتدای این جلسه حجت الاسلام یوسف زاده با اشاره به حواشی اخیر پیرامون فیلم رستاخیر و فیلمنامه فیلم مولانا گفت: هر فیلم و فیلمساز تنها زاویه نگاه خودش را به موضوع دارد و حساسیت بیش از اندازه برای چنین آثاری مناسب نیست.
وی افزود: در حال حاضر که سینمای ما آثار خوبی ندارد، ساختن فیلم با موضوعاتی نظیر مولانا و امام حسین(ع) اتفاقات خوبی را رقم میزند و نباید برای ساخت این چنین آثاری سختگیری کرد.
این منتقد سینما در ادامه به آثار ساخته شده در حوزه دفاع مقدس پرداخت و نبود زیرساخت در سینما را از مشکلات اصلی در این ژانر دانست و خاطرنشان کرد: هنوز فیلمهایی چون دیدهبان و مهاجر از بهترینهای سینمای دفاع مقدس هستند.